Informacije
   
O NAMA

Obrt Inoplast registriran je 28.03.1984. godine u Labinu za obavljanje osnovne djelatnosti - izrada dijelova od plastike. Osnivač obrta je Arduino Golja dipl. ing.
Djelatnost je u međuvremenu proširena na: Trgovinu brodskim motorima, usluga u turizmu, iznajmljivanje sportske opreme i sl.

U proteklo vrijeme u Inoplastu izrađivali su se dijelovi za: alatne strojeve (Prvomajska - Raša), dijelovi za brodogradilišta (Uljanik - Pula, Nerezine - Mali Lošinj), poklopci motokultivatora (TPS - Labin), bačve za vino, rezervoari za sve vrste tekućina (nafta, lož ulje, pitka voda, mlijeko, vino i sl.), razne škrinje za pohranjivanje i prijevoz ribe, mesa i ostalih prehrambenih proizvoda, vrtne garniture, opremu za dječja igrališta (tobogane, vrtuljke i sl.), umjetničke skulpture (u suradnji sa akademskim slikarom i kiparom Josipom Diminićem), vaze za cvijeće te niz drugih proizvoda.
Najveći dio proizvodnog kapaciteta koristi se na proizvodnju brodica i rezervoara za držanje i prijevoz raznih vrsta tekućina.
Za sve proizvode Inoplast posjeduje certifikate Hrvatskog registra brodova.
Veliki dio ovog programa još se proizvodi u Inoplastu.


Za kvalitetu i funkcionalnost svojih proizvoda Inoplast je dobitnik niza priznanja na specijaliziranim sajmovima diljem Hrvatske: zlatne i srebrne plakete, nagrada Ministarstva gospodarstva Hrvatske "vrijedne ruke", "zlatno jedro" za obiteljsku brodicu i niz drugih.

   
KONTAKT INFORMACIJE

Inoplast

Obrt za izradu dijelova od armiranog poliestera
OIB: 31764780797

Radiona
Verbanci b.b.
52220 Labin, Ripenda
Tel: 052/874-034
Mob: 099/587 4034
info@inoplast-labin.hr
  Ured
Plominska 5
52221 Rabac
Tel: 052/872-238
Mob: 098/219-838
arduino@inoplast-labin.hr
arduino.golja@pu.t-com.hr
 
KONTAKT FORMULAR

Za bilo kakve informacije nas slobodno kontaktirajte putem upita.

Ime i prezime:

Broj telefona:

E-mail:

Poruka:
   
GOOGLE KARTA

Aktivna Google karta za bolji uvid gdje se nalazimo.
Inoplat Rezervoari Inoplast
2023 © Inoplast | Administracija: Galerija, Statistike